Ga vandaag nog het gevecht aan met een te hoge cholesterol

Katja Eykerman - Averbode - CholesterolEen te hoge cholesterol kan levensgevaarlijk zijn. Pak dit dan ook zo snel mogelijk aan met de hulp van een professionele diëtiste.

De gevaren van cholesterol

Hart- en vaatziekten zijn één van de grootste doodsoorzaken in de westerse wereld. Een van de belangrijkste oorzaken hiervoor is een te hoge cholesterol- of triglyceridenwaarde.  De grootste trigger hiervoor zijn slechte vetten. Door een verkeerd dieet, kan u hiervan teveel opnemen en zodanig een verkeerde afvoer krijgen van vetten. Deze stapelen zich op in de aders waardoor ze dichtslibben. Maar er bestaat ook zoiets als goede cholesterol, waarbij deze vetten naar de lever gevoerd en afgebroken worden. Katja Eykerman kijkt dus samen met u hoe een verandering in eetgewoonten dit gevolg kunnen brengen.

De voordelen van een goede voeding

Vermijd ook andere complicaties zoals diabetes of maag- & darmproblemen met de tips van deze professionele diëtiste. Ook indien uw in verwachting bent en graag zekerheid heeft over uw gewichtscontrole kan zij u bijstaan. De voordelen van een goede voeding zijn uitgebreid en veelzijdig. Zo kan er omgesprongen worden met uw voedingsallergie of een gewichtstoename- of verlies.

Begin er daarom vandaag nog aan en neem zo snel mogelijk contact op.

Back to Top