Gewichtscontrole tijdens de zwangerschap met prioriteit voor uw kind

Katja Eykerman - Averbode - Gewichtscontrole tijdens zwangerschapGewichtscontrole tijdens de zwangerschap is niet altijd even makkelijk. 

Een gezonde zwangerschap

Soms is het moeilijk om in te schatten of een gewichtstoename tijdens de zwangerschap normaal is of niet. Na verloop van tijd moet u zelfs meer calorieën innemen dan gewoonlijk voor de ontwikkeling van uw kind. Om dit allemaal zorgvuldig onder controle te houden kan u contact opnemen met Katja Eykerman. Samen kunnen jullie bekijken wat de beste aanpak is voor u, maar ook voor uw kind.

Maar ook erna

Want u zal wel graag zo snel mogelijk van die overtollige kilo’s af geraken. Het is belangrijk om dit gezond en met geduld aan te pakken. Ook daarmee kan ze u te hulp staan. Indien u andere aandoeningen hebt zoals een te hoge cholesterol, diabetes of maag- & darmproblemen, is zij ook de aangewezen persoon. Of misschien kampt u met een gewichtstekort en moet u gezond bijkomen. Zij staat in contact met verschillende geneesheren, is erkend door het RIZIV en weet dus hoe ze dit allemaal moet aanpakken. Neem daarom contact met haar op en wees zeker van een professionele begeleiding.

Back to Top