Alles start met een gezonde voeding


Een goede voeding verricht mirakels voor uw mentale en fysieke gezondheid. Begin er daarom zo snel mogelijk mee met de raad en daad van Katja Eykerman.

Hoe begint u eraan

Vooraleer contact op te nemen, is het aan te raden om uw eetgewoonten zorgvuldig bij te houden. Noteer nauwgezet alles wat u eet en drinkt. Door eerlijk hierin te zijn, kan ze u de richtlijnen geven die u nodig heeft. Door zelf kennis op te doen over wat u op dagelijkse basis eet, kan u zelf veranderen waar nodig is. Het is de eerste stap naar betere voeding en een fitter leven. Vaak weten mensen echt niet wat ze fout doen, daarom is een bezoek aan de diëtist voor iedereen aan te raden.

Een ongezonde levensstijl

Er kunnen allerhande problemen optreden: gewichtstoename, gewichtsverlies, een te hoge cholesterol of zelfs (chronische) diabetes. Ook indien u hulp nodig hebt bij voedingsallergieën, maag- & darmproblemen of gewichtscontrole tijdens de zwangerschap, kan u bij deze professionele diëtiste terecht. Bij elk van deze condities kan een gecontroleerd dieet en gezonde voeding helpen.

Neem vandaag nog contact op om te beginnen aan een gecontroleerde en gezonde voeding!

Back to Top