Verantwoord vermageren met het proteïnedieet van Ligna Pharma

Ontdek hoe het lichaam werkt met het proteïnedieet en een professionele begeleiding. Uiteindelijk draait het allemaal om de goede hoeveelheden energie.

Het proteïnedieet

Vermageren moet altijd op een verantwoorde manier gebeuren. Indien u zelf niet weet hoe hiermee om te gaan, neem u best contact op met een professionele diëtiste als Katja Eykerman. Zij legt u uit hoe energie precies geleverd wordt in uw lichaam. Dit gebeurt via koolhydraten, vetten en eiwitten. Deze hebben we nodig om goed en gezond te functioneren, maar bij een te grote opname, kunnen we een te veel aan gewicht verkrijgen. Deze expert laat u zien hoe u deze eiwitten blijft opnemen voor de bouw, onderhoud en herstel van het lichaamsweefsel zonder dat u er kwalijk gevolgen aan overhoudt.

Het Ligna Pharma-gamma

Ze werkt enkel met het Ligna Pharma-gamma voor haar proteïnedieet. Deze producten worden enkel toegekend onder strikt medisch toezicht en begeleiding. Dit aanbod bestaat uit laagcalorische eiwitrijke dieetsupplementen die arm zijn aan koolhydraten en vetten. Dit uitgebreid gamma bestaat uit koude en warme dranken, soepen, omeletten, warme gerechten, pannenkoeken, desserts, repen, enzovoort. U kan dit allemaal bij deze diëtiste aankopen.

Heeft u andere aandoeningen zoals een te hoge cholesterol, diabetes, voedingsallergie of maag- & darmproblemen? Neem dan ook zeker contact op met deze professionele diëtiste.

Back to Top